Μάριος Καρακατσάνης

  Ο Μάριος Καρακατσάνης γεννήθηκε το 1978 στον Πειραιά. Ανήσυχος από μικρό παιδί, τον έλκυε ανέκαθεν το παράξενο, το ανεξήγητο και το μεταφυσικό στοιχείο. Από νεαρή ηλικία του άρεσε να βλέπει ταινίες τρόμου, να ασχολείται με την ταχυδακτυλουργία και να γράφει ποιήματα. Σε ηλικία 13 ετών ξεκίνησε το πρώτο του έργο: μια ποιητική συλλογή στην οποία περιέγραφε τις προσωπικές του εμπειρίες και ανησυχίες. Μεγαλώνοντας, συνέχισε να γράφει ασταμάτητα, παρ’ όλη τη δυσλεξία του που κατάφερε να την περιορίσει, αλλά και να την εκμεταλλευτεί, μεταφέροντας όλες τις εικόνες που είχε στο μυαλό του, σε γραπτό λόγο!
 
  Άλλα έργα του είναι “Το Ξύπνημα”, "Η Συμφωνία" και η "Άμυ".
 
  Στον πανελλήνιο διαγωνισμό "Βραβεία Λογοτεχνίας του Φανταστικού "Larry Niven" διακρίθηκε με την τρίτη (3η) θέση για συγγραφή νουβέλας και βραβεύτηκε τον Απρίλιο του 2015. Στον επίσης πανελλήνιο διαγωνισμό "Ασημένια σελίδα 2015", έλαβε την πρώτη θέση με έπαινο στην κατηγορία διήγημα.
 
  
  Περισσότερες λεπτομέρειες για τον ίδιο αλλά και για το έργο του, θα βρείτε στην ιστοσελίδα : http://www.marioskarakatsanis.gr.
Το ενδιαφέρον του Μάριου Καρακατσάνη για το παράξενο, το ανεξήγητο και το μεταφυσικό, τον ώθησε να δημιουργήσει την ιστοσελίδα www.esperos-paranormal.com, η οποία έχει γίνει ευρέως αποδεχτή, χάρη στην ελεύθερη και ανεξάρτητη πορεία που ακολουθεί, κάτι που χαρακτηρίζει εξάλλου και τον ίδιο.

ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ
ΜΕΡΟΣ Ι

ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ
ΜΕΡΟΣ ΙI